Ποιες αλλαγές αναμένονται στο Patch 7.14

Η κυκλοφορία του νέου ήρωα Kayn θα είναι μόνο η αρχή στο επερχόμενο patch της Riot για το League Of Legends.Αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι αλλαγές στο lethality και το mini rework-update της Diana και Singed.

H Diana φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στο meta ενώ ο Singed θα κάνει αγώνες κούρσας όταν θα υπάρχουν δίπλα του Champions (παραπάνω movement speed).

Στα του Top lane η Fiora θα υποστεί ένα μικρό nerf στο movement της passive της και της ulty αντίστοιχα.Το damage θα παραμείνει ίδιο.

Ερωτηματικά στην κατεύθυνση της εταιρείας στο να επαναφέρει τον Garen στην επιφάνεια με πολλά buffs στο tankiness του αλλά και στο damage.

Μεγάλες αλλαγές επίσης στα Lethality items τα οποία αποκτούν φαινομενικά περισσότερο lethality αλλά λιγότερο damage με το Lethality να προκύπτει από το level του ήρωα και όχι από το enemy level.

Όλες αυτές οι αλλαγές είναι ακόμα στο PBE και μπορεί να αλλάξουν ή να αποσυρθούν αλλά η Riot φαίνεται να θέλει να δώσει μια μαζική ώθηση στους AD Assasins.Ήδη οι Abillity power assasins (kassadin και Ahri) είναι αρκετά δυνατοί αλλά η Diana είχε ξεχαστεί για πάρα πολύ καιρό.Οι μόνες αλλαγές που την έκαναν πιο δυνατή ανά καιρούς ήταν οι αλλαγές στο meta αλλά και στα Items.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here