Απόσχιση του νομού Ηλείας από τη Δυτική Ελλάδα

aposxisi nomou hleiasΜε μία πρόταση… τομή, που κινείται στα πλαίσια της Καταλονίας, επανέρχεται στη δημόσια σφαίρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, προτείνοντας την απόσχιση του νομού Ηλείας, από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και την ένταξή του στην περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Αυτή την άκρως σημαντική και στα όρια των αποσχιστικών τάσεων που επικρατούν σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, πρόταση, έκανε ο «γαλάζιος» βουλευτής σε συνέντευξή του στο patrisnews, καλώντας τους εφτά δημάρχους του νομού να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Κ. Τζαβάρας πρότεινε συγκεκριμένα να οργανωθεί άμεσα δημοψήφισμα στον νομό για την απόσχισή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη διοικητική ένταξη στην Πελοπόννησο, επισημαίνοντας επίσης ότι θα πρέπει να επανέλθει στο προσκήνιο για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία στην οποία θα πρέπει επιτέλους να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο αθλητικό και πολιτισμικό κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here