Τα καλύτερα torrent sites για το 2018

Δείτε τα καλύτερα torrent sites για το 2018 μέσω της παρακάτω λίστας.

1. Pirate Bay

Ίσως το πιο γνωστό site, μετά το Kickass Torrents.  Το συγκεκριμένο ήταν «κάτω» στις αρχές του 2015, όμως σύντομα ανέκτησε τη χαμένη του δύναμη και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

2. Extratorrent

Το ExtraTorrent συνεχίζει να «μαζεύει» όλο και περισσότερη κίνηση και γίνεται ένα από τα πιο γνωστά και ενεργά sites. Επίσης, αποτελεί το «σπίτι» των πολύ γνωστών ομάδων ETTV και ETRG.

3. RARBG

Το RARBG ξεκίνησε σαν ένας tracker από τη Βουλγαρία πέρυσι και καθημερινά κερδίζει επισκέπτες. Η σελίδα είχε μπλοκαριστεί από UK ISPs, αλλά συνεχίζει πλέον ακάθεκτη.

4. 1337x

Το 1337x είναι εδώ και καιρό site το οποίο «τρέχει» από την κοινότητα, αλλά πριν από λίγο καιρό είδαμε τους διαχειριστές να το εγκαταλείπουν λόγω των γνωστών ζητημάτων με τις αρχές. Από τον επόμενο χρόνο πιθανότατα θα γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί και ποια θα είναι η κατάληξή του.

5. EZTV.ag

Το EZTV γκρουπ, που ασχολείται κυρίως με torrents από shows και TV έχει δημιουργήσει τη δική του σελίδα. Η σελίδα είχε κλείσει στις αρχές του έτους, όμως συνέχισε τη λειτουργία της κάτω από νέα ιδιοκτησία και κυκλοφορεί πλέον τα δικά της torrents.

6. YTS.ag

Το YTS.ag δεν έχει καμία ασχέση με την ομάδα YTS ή YIFY, αλλά στοχεύει να πάρει τη θέση της. Όπως και το νέο EZTV, πολλά μεγάλα torrent sites δεν επιτρέπουν στο γκρούπ να χρησιμοποιήσουν τα YIFY ή YTS brands στη σελίδα του.

7. TorrentDownloads

Το TorrentDownloads υπάρχει «στην αγορά» εδώ και αρκετά χρόνια. Η σελίδα άρχισε να ανεβαίνει πάλι τον τελευταίο χρόνο, καθώς είχε χάσει μέρος της δημοτικότητάς της από το 2011. Παρέχει πάρα πολλά torrents για εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here