Πως να χακάρετε το PixWords. ( Hack )

PixWords-1000coins-e1434795267404

PixWords ένα Android παιχνίδι που αν δεν έχετε ακούσει / δει μέχρι τώρα σίγουρα θα γνωρίσετε. Ένα εθιστικό σταυρόλεξο λέξεων που έχει ήδη αρχίσει την ανοδική πορεία στις κατατάξεις του Google Store. Αν έχετε παίξει το παιχνίδι θα έχετε διαπιστώσει πως τα «χρήματα» που έχετε στην διάθεση σας, δεν φτάνουν με τίποτα για να αγοράσετε κάποια βοήθεια, ειδικά αν κολλήσετε μια δυο φορές στην αρχή.

Όπως επίσης και το 1$ που θα παίρνετε κάθε φορά που θα βρίσκετε μια λέξη μοιάζει πολύ μικρό μπροστά στα $60 που κοστίζει μια βοήθεια. Εδώ λοιπόν θα σας δείξουμε έναν εύκολο τρόπο να περνάτε τα επίπεδα χωρίς να σκέφτεστε για τα χρήματα, μιας και θα μπορείτε να έχετε όσα θέλετε όποτε θέλετε, χωρίς να κάθεστε στο Google και να ψάχνετε για τις απαντήσεις. Και φυσικά δεν εννοώ το Donate.

Καταρχήν πριν συνεχίσουμε να αναφέρω πως για να μπορέσουμε να «χακάρουμε» την εφαρμογή θα πρέπει να έχουμε Root την συσκευή μας, αλλιώς απλά θα ξενερώσετε με την όλη διαδικασία χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχουμε δικαιώματα admin στην συσκευή μας, ανοίγουμε έναν explorer (καλή ώρα τον Es) επιλέγουμε την καρτέλα root και πηγαίνουμε στην παρακάτω διαδρομή: data / data / com.dekovir.pixwords / files.  Αν δεν μπορείτε να βρείτε τον φάκελο com.dekovir.pixwords μπορείτε μόλις μπείτε στο /data/data να πατήσετε αναζήτηση και θα εμφανιστεί αμέσως.

PixWords-Hacking

Το αρχείο που ψάχνουμε και πρέπει να ανοίξουμε είναι το profile.xml. Προσοχή μην το ανοίξετε πατώντας πάνω του, γιατί δεν θα έχετε δικαίωμα επεξεργασίας. Ανοίξτε το λοιπόν με έναν Text Editor και μέσα εκεί θα δείτε το coins=’40’. Όπως καταλάβατε εδώ μπορείτε να καθορίσετε με πόσα coins θα ξεκινήσετε ένα επίπεδο. Αν λοιπόν πάτε εκεί και βάλετε 1000 μόλις μπείτε στο PixWords θα έχετε στην διάθεση σας 1000 coins για να αγοράσετε όποια βοήθεια θέλετε.

Με το μαλακό όμως με το ξεφτιλίσετε το θέμα, γιατί θα χάσετε και την όλη ουσία του παιχνιδιού ?

Σημείωση: Το ποσό των coins τερματίζει στα 10000000000 (1 και 10 μηδενικά) κάτι που σημαίνει πως πλέον όταν αγοράζετε βοήθειες το ποσό των χρημάτων δεν θα μειώνεται. Δηλαδή τα «χρήματα» σας δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ. Βασικά το ποσό που ανέφερα παραπάνω δεν θα αλλάξει ποτέ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here