Γυμναστική στο σπίτι – Εφαρμογή Android

Η Γυμναστική στο σπίτι προσφέρει καθημερινά προγράμματα ασκήσεων για όλες τις βασικές ομάδες μυών. Με μόλις λίγα λεπτά την ημέρα, αναπτύσσετε τους μυς και διατηρείστε στο σπίτι χωρίς να πηγαίνετε γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται εξοπλισμός ή προπονητής, όλες οι ασκήσεις εκτελούνται με το βάρος του σώματός σας.

Η εφαρμογή διαθέτει ασκήσεις για κοιλιακούς, θώρακα, πόδια, χέρια και γλουτούς, καθώς και πλήρη προγράμματα άσκησης. Όλες οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες από ειδικούς. Καμία δεν χρειάζεται εξοπλισμό ή γυμναστήριο. Με μόλις λίγα λεπτά ημερησίως, τονώνετε αποτελεσματικά τους μυς και αποκτάτε γραμμωμένους κοιλιακούς στο σπίτι.

Οι ασκήσεις για προθέρμανση και τέντωμα έχουν σχεδιαστεί για να γυμνάζεστε επιστημονικά. Μέσω οδηγιών με κινούμενες εικόνες και βίντεο, χρησιμοποιείτε τη σωστή στάση για κάθε άσκηση.

Δεν είναι απλώς ένας προσωπικός γυμναστής – εκτός από γυμναστική στο σπίτι, προσφέρει προγράμματα διατροφής για να αναπτύξετε γρήγορα τους μυς. Ακολουθήστε πιστά το πρόγραμμα ασκήσεων στο σπίτι και θα παρατηρήσετε αλλαγή στο σώμα σας σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Χαρακτηριστικά
*Προγράμματα διατροφής για σμίλεμα του σώματος
*Ασκήσεις για προθέρμανση και τέντωμα
*Αυτόματη καταγραφή της προόδου στη γυμναστική
*Το διάγραμμα παρακολουθεί τις τάσεις βάρους
*Εξατομίκευση των υπενθυμίσεων γυμναστικής
*Αναλυτικές οδηγίες μέσω βίντεο και κινούμενων εικόνων
*Απώλεια βάρους με προσωπικό γυμναστή
*Κοινοποίηση σε φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here