Παραλίγο θύμα του Harvey Weinstein η Βάνα Μπάρμπα

vana mparmpaΗ Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη με τον σεξομανή παραγωγό του Χόλιγουντ Harvey Weinstein
όταν βρισκόταν στην Αμερική για την ταινία Mediterraneo.

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας, μετά από δύο ημέρες μού ζητήθηκε να πάω να φάω με έναν παράγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση. Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε. Όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, αλλά τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σε αυτόν τον άνθρωπο».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here