Καταιγίδα (Πρεμιέρα, πληροφορίες, σενάριο)


Η «Καταιγίδα» έρχεται στο πρόγραμμα του Epsilon. Ο Σταύρος Ποταμάρηςυπογράφει μία ιστορία γεμάτη ανατροπές που κάνει πρεμιέρα στο Epsilon στις 2 Ιανουαρίου και θα παίζει κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.15.

Η υπόθεση

Τέσσερις φίλοι. Ο Ορέστης, ο Παύλος, ο Γιώργος και ο Αλέξης. Η Καταιγίδα ξεκινάει με την επιστροφή του Αλέξη, του μικρότερου της παρέας και αδερφού του Ορέστη, από την Αμερική στην Κύπρο, με το τέλος των σπουδών του στη σχολή Καλών Τεχνών.

O Ορέστης είναι αρραβωνιασμένος με την Ελπίδα και προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα μωρό. Η μοίρα όμως αποφάσισε να παίξει το δικό της παιχνίδι.

Ο Ορέστης έχει ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή. Έχει 24 ώρες να αποφασίσει για τη ζωή του. Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του.

Πρέπει να παλέψει…24 ώρες σαν να είναι οι τελευταίες. Οι άλλοι τρεις, αποφασίζουν να ζήσουν το επόμενο εικοσιτετράωρο σαν να είναι και για αυτούς το τελευταίο τους. Μαζί του! Ό,τι κάνουν τις επόμενες ώρες θα είναι λες και δεν έγινε ποτέ… Δεν θα το συζητήσουν και δεν θα το αποκαλύψουν σε κανέναν.

Ο Παύλος αποφασίζει να ζήσει το μεγάλο του πάθος με την Ελπίδα, που είναι πλέον η αρραβωνιαστικιά του κολλητού του. Η ίδια η ζωή θέλησε να γνωριστούν και να ερωτευτούν χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους επιφύλασσε η μοίρα.

Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας που γεννήθηκε δύο χρόνια πριν και δεν έσβησε ποτέ. Αυτές τις 24 ώρες ξαναζωντανεύει και φουντώνει. Και οι συνέπειες… απρόσμενες.

Ο Γιώργος πάει στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ζει τα τελευταία χρόνια η Έλενα, η μεγάλη του αγάπη που τέσσερα χρόνια πριν έφυγε χωρίς να δώσει καμία εξήγηση. Και ο Γιώργος σήμερα θα την βρει, όχι μόνη της, με ένα παιδί.

Ο Αλέξης αποφασίζει να δοκιμάσει μία νέα εμπειρία. Βρίσκεται αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις και θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον του!

Ο Ορέστης ίσως να γνώριζε ότι αυτή η μέρα θα ήταν και η τελευταία της ζωής του. Για αυτό αποφάσισε, πριν το ατύχημα, να συναντήσει τη Ζωή, αυτήν που δεν ξεπέρασε ποτέ. Αυτήν που έχασε 6 χρόνια πριν από ένα ψέμα του και στη ζωή του έβαλε σαν παρηγοριά την Ελπίδα.

Η Καταιγίδα έχει φουρτούνες, έχει αστραπές. Η Καταιγίδα σε τρομάζει. Μόνο όταν κοπάσει αντιμετωπίζεις τις συνέπειες κα τα λάθη σου. Αυτά τα λάθη τους θα πληρώσουν όλοι μετά από αυτό το 24ωρο.

Οι τέσσερις φίλοι θα ζήσουν αυτή τη μέρα λες και δεν υπάρχει αύριο. Το αύριο, όμως, υπάρχει. Είναι εδώ και πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Και θα το αντιμετωπίσουν είτε το θέλουν, είτε όχι! Αλήθεια, εσύ τι θα έκανες αν γνώριζες ότι έχεις μόνο 24 ώρες ζωής;…

Καταιγίδα, από τις 2 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.15. Οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Δραματική σειρά κυπριακής παραγωγής

Σενάριο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΑΣ

Story: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΤΑΜΑΡΗΣ

Σκηνοθεσία: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΤΑΜΑΡΗΣ

Πρωταγωνιστούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΝΙΚΗ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΑΝΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΑΝΔΡΟΥΛΛΑ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ, ΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΞΕΝΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here