Το πρώτο trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom

9639924104396513878Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom, μαζί με μία πρώτη επίσημη σύνοψη.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η Universal και οι συντελεστές του Jurassic World: Fallen Kingdom, μας προετοίμαζαν με σύντομα teasers, για την κυκλοφορία του πρώτου trailer της ταινίας. Πριν μερικές ώρες, ήρθε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια.

Το επίσημο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και μας καλεί ξανά στο Isla Nublar, όπου ακολουθούμε τον Owen του Chris Pratt και την Claire της Bryce Dallas Howard, καθώς ξεκινούν μία μεγάλη αποστολή, για να σώσουν όλους τους δεινόσαυρους που πλέον τριγυρίζουν ελεύθεροι στο νησί, από την τεράστια, φονική έκρηξη ενός ηφαιστείου.

Τα πλάνα του trailer αποκαλύπτουν πάρα πολλούς δεινόσαυρους και επιφυλάσσουν μεγαλειώδεις εμφανίσεις ορισμένων από τα πιο αναγνωρίσιμα από αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα, όπως εκείνη του T-Rex και της Blue, ενώ υπογραμμίζουν τον κίνδυνο στον οποίο θα βρεθούν όχι μόνο οι αναγεννημένοι αρχαίοι κυρίαρχοι της Γης, αλλά και οι άνθρωποι πρωταγωνιστές.

Α! Μεταξύ άλλων, το trailer ξαναφέρνει με επισημότητα στο canon του franchise του Jurassic Park τον αγαπημένο Δρ Ian Malcolm του ασυναγώνιστου Jeff Goldblum, να μιλά ενώπιον ενός δικαστικού σώματος και να επαναλαμβάνει την κλασική του ατάκα: Life finds a way! Απολαύστε:

Jurassic World: Fallen Kingdom | Επίσημο Trailer
9639924104396513878

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here