Η Razer ανακοίνωσε τη τεχνολογία HyperFlux

Η τεχνολογία HyperFlux αποτελείται από ένα ποντίκι και το κατάλληλο mouse pad, τα οποία συνεργάζονται ώστε το πρώτο να είναι πάντα φορτισμένο και… ετοιμοπόλεμο.

Αν και η προσέγγιση της Razer μοιάζει με της Logitech έχουν και σημαντικές διαφορές. Αν και το mouse τροφοδοτείται από το mousepad, σε αντίθεση με το σύστημα Powerplay της Logitech, δεν διαθέτει μπαταρία και φορτίζεται απευθείας από το mousepad (στη περίπτωση του Powerplay της Logitech φορτίζεται η μπαταρία που με τη σειρά της στη συνέχεια τροφοδοτεί το ποντίκι).

Τα βασικά πλεονεκτήματα της προσέγγισης της Razer είναι ότι το ποντίκι είναι ελαφρύτερο με αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκούραστο και ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως η μπαταρία χρειαστεί φόρτιση ή σταματήσει να είναι αποδοτική με αποτέλεσμα να χρειαστεί αντικατάσταση.
Το μεγαλύτερο από την άλλη μειονέκτημα στην προσέγγιση της Razer είναι ότι για να λειτουργήσει το σύστημα είναι απολύτως απαραίτητη η ύπαρξη του mousepad. Το Mamba HyperFlux και το mousepad Firefly HyperFlux (το οποίο συνδέεται στον υπολογιστή ενώ διαθέτει και Chroma RGB Lighting) αποτελούν το σύστημα της Razer που κοστίζει $249.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here