Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 3-4

Kati-xwrismena-palikariaΣτο επεισόδιο της σειράς Κάτι χωρισμένα παλικάρια  ο Χριστόφορος κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε να πείσει τον Πέτρο πως δεν έκανε κάτι πονηρό με την Κατερίνα, ενώ εκείνη είναι χαρούμενη νομίζοντας πως ο Πέτρος τη ζηλεύει.

Ο Ευτύχης καταφέρνει να πείσει την Ιουλία να δεχτεί τα παιδιά του με υποτροφία στο ιδιωτικό της σχολείο, χωρίς να πει τίποτα στη Μάρθα που γίνεται έξω φρενών. Η Βιολέτα στέλνει τον Χριστόφορο στους Ανώνυμους Σεξομανείς, αλλά η συνεδρία καταλήγει σε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Μηνάς λέει στον Άγγελο πως δεν έχει σχέση με τον Αντώνη κι ο Άγγελος του κάνει πρόταση γάμου. Ο Πέτρος κλείνει την πρώτη του σημαντική συνεργασία και εκπληρώνει το όνειρό του: αγοράζει μια μηχανή. Βγαίνει ραντεβού με τη Δανάη, όταν η Κατερίνα που τους έχει παρακολουθήσει, φέρνει την απόλυτη καταστροφή..

_________________________________________________________________________________________

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 4 Στο καινούργιο επεισόδιο της σειράς Κάτι χωρισμένα παλικάρια  ύστερα από την επίθεση της Κατερίνας, η Δανάη δεν θέλει να είναι μαζί με τον Πέτρο. Ο Μηνάς αρνείται την πρόταση γάμου του Άγγελου.

Ο Χριστόφορος κλείνει ραντεβού για τον Αντώνη με μια κοπέλα της νύχτας, αλλά ο Αντώνης δεν μπορεί να κάνει κάτι αν δεν υπάρχει συναίσθημα! Ο Ευτύχης μαθαίνει πως η Ιουλία έχει πολλά χρήματα και τότε ξεκινά να τη φλερτάρει προσπαθώντας να την πείσει να επενδύσει σε μια επιχείρηση που ετοιμάζει.

Πρόκειται για ένα ερωτικό κλαμπ για γυναίκες, το οποίο όμως ο Ευτύχης το παρουσιάζει σαν πολιτιστική λέσχη! Η Ιουλία ενθουσιασμένη, ζητάει την άδεια του Αντώνη να κάνει κάποιον δεσμό.

Ο Χριστόφορος λέει ψέματα στη Βιολέτα ότι παραιτήθηκε από την κλινική για χάρη της. Η Μάρθα, όμως, αποκαλύπτει στη Βιολέτα την πραγματική αλήθεια.
Η Δανάη βγαίνει ξανά με τον Πέτρο και καταλήγουν να φιλιούνται, όταν τους βλέπει η Κατερίνα.

http://www.videogr.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here