Χωρίς Καπουτζίδη η Eurovision φέτος

Όπως όλα δείχνουν η ΕΡΤ προσανατολίζεται σε νέα πρόσωπα, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε από τη Δευτέρα πως για την ώρα δεν υπάρχει καμιά επαφή με την ΕΡΤ για τη Eurovision 2018.
«Εγώ πηγαίνω στη Eurovision όταν με παίρνουν ένα τηλέφωνο από την ΕΡΤ. Δεν έχω κάποια συμφωνία με τους ανθρώπους. Αυτό το οποίο έχει κυκλοφορήσει, όντως πρέπει να υπάρχει τώρα μια ομάδα που το οργανώνει, με την οποία εγώ δεν έχω κάποια επαφή, δηλαδή δεν τους γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, ούτε έχουμε δουλέψει μαζί. Οπότε είναι πολύ δυνατό να το στήσουν μόνοι τους και να είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι φέτος.

Για αυτό δεν έχω να σας πω και νέα». Οι σημερινές πληροφορίες που διακινούνται από δημοσιεύματα για τα τηλεοπτικά αναφέρουν πως η ΕΡΤ έχει ήδη κάνει τρεις επιλογές και είναι οι Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Αλιάγας και Διονύσης Σχοινάς.

Για τον τελευταίο τα δημοσιεύματα είναι κάπως πιο επιφυλακτικά και κάποιοι το διαψεύδουν Σύντομα πάντως θα πρέπει να έχει γίνει η επιλογή καθώς την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο τελικός.

Πηγή: www.lifo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here