Ράδιο Αρβύλα: Επεισόδιο 22

Μία ακόμη σεζόν, η 11η, έφτασε στο τέλος της για το Ράδιο Αρβύλα, που είχε επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα του Ant1 από τις 5 Μαρτίου 2018
. Το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουνίου ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.
Ο Κανάκης είπε στο τέλος της εκπομπής: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες, τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, στο γραφείο, στο βαν, όλη την ομάδα που δουλεύει για το Ράδιο Αρβύλα.
Πραγματικά τους ευχαριστούμε πολύ. Ήταν μια χρονιά φέτος με δύο Ράδιο Αρβύλα την εβδομάδα και με ένα Βινύλιο. Μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Μεγάλο ευχαριστώ γιατί αυτή τη σεζόν προσωπικά θεωρώ και ένιωσα ότι μας δείξατε τη ζεστασιά σας, την αγάπη σας και την εκτίμησή σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εγώ προσωπικά έτσι το ένιωσα και για το Ράδιο Αρβύλα και για το Βινύλιο. Οπότε, αγόpια, κopiτσια, Ελληνίδες, Έλληνες, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν. Καλό καλοκαίρι σε όλους, πολλά φιλιά». Δείτε στο βίντεο το 22ο και τελευταίο επεισόδιο της 11ης σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here