Καταιγίδα: Επεισόδιο 41,42,43,44,45,46

Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων 41,42,43,44,45,46 της σειράς “Καταιγίδα”.

Καταιγίδα: Επεισόδιο 41
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι σειρά έχει μεταφερθεί ένα μήνα αργότερα και η Ελπίδα μαζί με τον Ορέστη φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες σχετικά με το γάμο τους. Ο Παύλος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μιλήσει μαζί με την Ελπίδα για να την σταματήσει!

Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι ο Γιώργος πλέον ζει μαζί με την Ελένη και την κόρη του και δείχνει αποφασισμένος, ώστε να ανακαλύψει όλη την αλήθεια που αφορά τον δολοφόνο του πατέρα του.

Η Μύρια κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να πείσει την Αντιγόνη να πάψει πλέον να κοροϊδεύει την ίδια της την οικογένεια και να τους πει επιτέλους την αλήθεια ότι έχει ξαναβρεί την όραση της! Ο Αλέξης λέει στην Ιόλη να κάτσει και να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνουν μαζί αλλά το μήνυμα που θα έρθει από τον Πάρη φαίνεται ότι θα είναι η αιτία, ώστε να ανατραπούν τα πάντα.

Την ίδια ώρα η Κατερίνα δείχνει να είναι μετανιωμένη για όλα όσα γίνονται και θα συναντήσει τον Λευτέρη και παίρνει την απόφαση να διαχειριστεί μόνη της την όλη κατάσταση!
επεισόδιο 42
Στον Παύλο πηγαίνει ο Ορέστης και του λέει αν θέλει να γίνει κουμπάρος του και αυτός γίνεται έξω φρενών και του λέει να φύγει. Στο Θανάση συγκλονισμένη λέει η Μύρια, ότι δεν θέλει να το ξαναδεί ποτέ στα μάτια της και λέει στον Λευτέρη να τον πετάξει έξω.

Ο Πάρης έστειλε ένα βίντεο στον Αλέξη και αυτό το βλέπει η Ιόλη και πανικοβάλλεται και φεύγει από το λόφτ κυνηγημένη. Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση μετά από τις οδηγίες της Αφροδίτης να συναντήσει τον Παύλο.
Τον Αλέξη καλεί στο σπίτι του ο Γιώργος και του λέει να πάνε στον πατέρα του και να του πουν ότι ξέρουν τα πάντα, ώστε να παραδεχτεί ότι εκείνος σκότωσε τον Ανδρέα.

Στην Ελένη λέει η Ζωή να πάει στο πάρτι της Ελπίδας και να της πει ότι πήρε την απόφαση να φύγει για την Αγγλία. Ο Παύλος κάνει ότι μπορεί, ώστε να πείσει την Ελπίδα να ακυρώσει το γάμο και παίρνει την απόφαση να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

επεισόδιο 43
Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Λεύτερη να κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να πείσει τον Γιώργο αλλά και τον Αλέξη ότι δεν είναι αυτός που πήγε και έκανε τους φόνους. Ύστερα από αυτό φεύγει εξαγριωμένος και επιστρέφει πίσω στην έπαυλη. Εκεί θα βρει την Αντιγόνη που θα του ανακοινώσει να πάρει τα πράγματα του και να σηκωθεί να φύγει μέσα από την έπαυλη.

Την ίδια στιγμή η Ελένη θα πάει και θα πείσει τη Ζωή να πάνε μαζί και να εντοπίσουν την Ελπίδα και να κάνουν μια κουβέντα μαζί της, αλλά η Ζωή φαίνεται διστακτική και το μετανιώνει την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα ο Παύλος φαίνεται ότι εξακολουθεί να κρατά κλεισμένη την Ελπίδα η οποία με τη σειρά της, τους ζητά να την αφήσει να φύγει, ώστε να πάει στο γάμο και εκείνος της δίνει την υπόσχεση ότι θα το κάνει με έναν όρο. Ο όρος είναι να του αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα της γυναίκας που είναι πίσω απ’ όλα αυτά τα σχέδια της σχετικά με την εκδίκηση.

Η Φαίη την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα πει στο γιο της τα πάντα και είναι έτοιμη, ώστε να εξαφανιστεί από την Κύπρο αλλά την τελευταία στιγμή πριν προλάβει να φύγει θα την προλάβει ο Λευτέρης.
Η Ελπίδα ύστερα από αυτά που της είπε η Φαίη θα φύγει σε ανάστατη κατάσταση και θα απειλεί ότι θα κάνει όλους τους υπευθύνους να το πληρώσουν. Η Ιόλη είναι αποφασισμένη να επιστρέψει πίσω στο λόφτ και είναι εξαγριωμένη με όσα συμβαίνουν και λέει στον Αλέξη ότι ξέρει ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που κρύβει.
Ο Γιώργος πηγαίνει και ψαχουλεύει τα πράγματα του πατέρα του και θα μάθει όλη την πραγματική αλήθεια που αφορά την δολοφονία του Κώστα. Την ίδια ώρα ο Παύλος βρίσκει τον Ορέστη και του αποκαλύπτει τα πάντα.

επεισόδιο 44
Ο Ορέστης είναι σοκαρισμένος όταν θα τα μάθει όλα για τον πατέρα του. Η Ιόλη ζητάει από τον Αλέξη να χωρίσουν, αφού είδε τα πάντα στο βίντεο που είχε στείλει ο Πάρης. Την ίδια στιγμή ο Θανάσης θα έχει μία συνάντηση μαζί με την Μύρια και εκεί ο Θανάσης θα της αποκαλύψει την σχέση που έχει ο Λευτέρης μαζί με την Κατερίνα. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος θα πάει στην έπαυλη και μπροστά σε όλους θα τους αποκαλύψει το γράμμα του Ανδρέα.

Την ίδια στιγμή η Φαίη κάνει τις ετοιμασίες, ώστε να αναχωρήσει από την Κύπρο αλλά δυστυχώς για αυτήν θα την προλάβει ο Λευτέρης και θα της πει ότι θα την σκοτώσει. Τελικά όμως δεν θα προλάβει, αφού την ίδια στιγμή καταφτάνουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας. Έτσι λοιπόν βλέποντας την Αστυνομία να έρχεται ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να ξεφύγει και τότε οι αστυνομικοί ξεκινούν να τον καταδιώκουν.

Η Ελένη θα έχει μία κουβέντα μαζί με τον Παύλο και η κουβέντα τους θα αφορά το σχέδιο που έχει ο Ορέστης και θα του πει να κάνει κάτι, ώστε να σταματήσει ο γάμος του μαζί με την Ελπίδα. Την ίδια ώρα η Ελπίδα έχει πάρει την απόφαση, ώστε να προχωρήσει στον γάμο μαζί με τον Ορέστη.

επεισόδιο 45
Έφτασε η μέρα του γάμου του Ορέστη και της Ελπίδας. Στο δωμάτιο θα βρεθεί κλειδωμένος ο Παύλος και θα προσπαθήσει να θυμηθεί πως βρέθηκε εκεί. Τότε σκέφτεται ένα τρόπο για να μπορέσει να ακυρώσει το γάμο.

Ο Ορέστης στην Ζωή έχει βάλει μια νέα συνθήκη και εκείνη προσπαθεί να την δεχτεί. Θα πάρει την απόφαση τελικά να πάει στο γάμο και να δεχτεί τη
τη νέα συνθήκη;

Ο Παύλος βρίσκεται στο δρόμο για να πάει στην Εκκλησία με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Ο γάμος φτάνει στο τέλος του και η Ζωή θα εμφανιστεί, ώστε να τους κάνει μια τρομερή ανακοίνωση με πολύ δυσάρεστα νέα

επεισόδιο 46
Όλοι είναι συγκλονισμένοι. Ο Ορέστης παίρνει την απόφαση να φύγει μαζί με την Ιόλη για την Κωνσταντινούπολη. Η Φαίη προσπαθεί να
βρει νέες ισορροπίες.

Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να πάει και να συναντήσει τον Παύλο. Μια τρομερή απόφαση παίρνει η Αντιγόνη, ώστε να πάει και να ομολογήσει τα πάντα σε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην Έρικα και τότε όλα θα ανατραπούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ορέστη. Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη καταιγίδα με πολλές αλήθειες και μυστικά μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here