ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 23-24-25-26

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΝΝΕ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26
Επεισόδιο 23

Η Ζεïνέπ θα μπει στο γραφείο της μητέρας της τη στιγμή που ο Σινάν και η Τζαχιντέ μιλούν για το κοριτσάκι. Αμέσως, η νέα γυναίκα γίνεται καχύποπτη αλλά οι άλλοι αντιδρούν με έξυπνο τρόπο και την καθησυχάζουν. Παρ’ όλα αυτά, ο Σινάν δε θέλει να συνεχίσει να λέει ψέματα στη Ζεïνέπ, αλλά η Τζαχιντέ είναι αποφασισμένη να τον πείσει να κρατήσει κλειστό το στόμα του.
Επεισόδιο 24

Πώς κατέληξε η Ζεïνέπ να παντρευτεί τον επιθεωρητή Σινάν; Ο Αλί που ήταν ερωτευμένος με τη Ζεïνέπ, γιατί κάνει σχέση με την Ντουρού; Από την άλλη, η Σουλέ που έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας σε μπαρ, αναγκάζεται να σταματήσει λόγω της εγκυμοσύνη της. Έτσι ο Τζενγκίζ αναγκάστηκε να πάει να δουλέψει και αυτό δημιουργεί νέα προβλήματα…
Επεισόδιο 25

Η Ζεïνέπ και η Toυρνά/Μελέκ θα έρθουν τελικά πρόσωπο με πρόσωπο. Όμως σίγουρα αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να είναι επανένωση, γιατί η μικρή πιστεύει ακόμα ότι η Ζεïνέπ την άφησε. Γι’ αυτό και όταν βλέπει την Ζεïνέπ να στέκεται μπροστά της, σηκώνεται και φεύγει, σοκάροντάς την με αυτή την αντίδρασή της. Η Ζεïνέπ δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι απλά και σκοπεύει να πει στο κοριτσάκι την αλήθεια….

Επεισόδιο 26

Όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την ανάρρωση της Ζεïνέπ, αλλά με τα νέα που θα πάρουν από το γιατρό, αρχίζουν να αναρωτιούνται για διάφορα πράγματα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της είναι ανησυχητικά γιατί έμεινε μεγάλο διάστημα σε κώμα και ο κίνδυνος για κάποια μόνιμη βλάβη είναι υπαρκτός. Αν και δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα, πλέον η Ζεïνέπ αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να κινδυνεύει σοβαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here