Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα

aiwnia panathinaiki ideaΑφού οι υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, την προσπάθεια διάσωσης του «τριφυλλιού» την παίρνουν οι απλοί φίλαθλοι και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ.

Νωρίτερα διαβάσατε για τα χαμηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας που κάνουν τα… πάντα, προκειμένου να εξασφαλίσουν κάποια έσοδα έτσι ώστε να πάρει παράταση η οικονομική ασφυξία, ενώ στο ίδιο πλαίσιο είναι και η πρωτοβουλία που πήρε ο εκφωνητής της Λεωφόρου.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο άνθρωπος που χρόνια η φωνή του ακούγεται από τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης», έφτιαξε μία ομάδα στο Facebook με όνομα «Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα», με στόχο να προσελκύσει 340.000 φίλους της ομάδας.

Γιατί επέλεξε αυτό το νούμερο; Γιατί αν μαζευτούν όλοι αυτοί και βάλουν από 50 ευρώ, θα μαζευτούν 17 εκατομμύρια και θα βγει η εφετινή σεζόν…

Αναλυτικά το μήνυμά του…

Η πράσινη Σταυροφορία ξεκινά. Βάζουμε τέρμα στα μίση, την εσωτερική διχόνοια, τον παραλογισμό…

Στόχος να μαζευτούμε 340.000 Παναθηναϊκοί και να δώσουμε από 50 ευρώ ο καθένας. Αν μαζέψουμε 17.000.000 ευρώ και τα δώσουμε δωρεά στην ομάδα ο Παναθηναϊκός μας πορεύεται με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18, καλύπτονται μισθοί, συμβόλαια, αδειοδοτήσεις και το καλοκαίρι η ομάδα ξεκινά μια νέα προσπάθεια.

Αντέχουμε να δούμε την ομάδα της καρδιάς μας στα τοπικά και να ζούμε στη ξεφτίλα; Τι λέτε, αξίζει τον κόπο;

Οι απλοί φίλαθλοι δεν πρέπει να μπούμε ασπίδα;

Το χρωστάμε στους ανθρώπους που μας έκαναν Παναθηναικούς και μας κοιτάνε με θλίψη από το γκρίζο ουρανό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here